Política de privacitat

Em preocupo per la privadesa i la transparència.

A continuació, us indiquem detalladament els tractaments de dades personals que realitzem, així com tota la informació relativa a aquestes.

Tractament de les dades de potencials clients i contactes web

Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable: Josep Badia Gorchs
Finalitat: Atendre la vostra sol·licitud i enviar-vos comunicacions comercials
Legitimació: Execució d’un contracte.

Consentiment de l’interessat.

Interès legítim del Responsable.

Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable del tractament
Procedència: El mateix interessat

 

Informació completa sobre Protecció de Dades

 

 1. QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES VOSTRES DADES?

Josep Badia Gorchs

40560283J

hola@jocequipspersones.com

C/Gironella n3 2on pis (08600) Berga

626455520

 

 1. AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES VOSTRES DADES PERSONALS?

A Josep Badia Gorchs tracto la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de realitzar un seguiment de potencials clients que s’han interessat sobre els nostres productes i/o serveis, així com altres contactes comercials i realitzar, si escau, el tramesa de comunicacions comercials inclusivament per via electrònica. En cas que no faciliteu les vostres dades personals, no podrem complir amb les finalitats descrites.

No es prendran decisions automatitzades en base a les dades proporcionades.

 

 1. PER QUANT DE TEMPS CONSERVAREM LES VOSTRES DADES?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·licita la supressió.

 

 1. QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES VOSTRES DADES?

Us indiquem la base legal per al tractament de les vostres dades:

 • Execució d’un contracte: Gestió de clients potencials que s’han interessat sobre els nostres productes i/o serveis. (RGPD, art. 6.1.b).
 • Consentiment de l’interessat: Enviar comunicacions comercials, inclusivament per via electrònica. (RGPD, art. 6.1.a, LSSICE art.21).
 • Interès legítim del Responsable: Gestió de les dades de contacte professionals (LOPDGDD art.19, RGPD art. 6.1.f).

 

 1. A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES VOSTRES DADES?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

 

 1. TRANSFERÈNCIES DE DADES A TERCERS PAÏSOS

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

 

 1. QUINS SÓN ELS VOSTRES DRETS QUAN ENS FACILITA LES VOSTRES DADES?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a Josep Badia Gorchs estic tractant, o no, dades personals que els concerneixin.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides. Igualment, té dret a la portabilitat de les seves dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les dades. En aquest cas, Josep Badia Gorchs deixarà de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets de la manera següent: dirigint-se a la direcció del responsable del tractament

Quan es faci l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interès legítim del responsable, l’interessat es pot oposar al tractament de les dades amb aquesta finalitat.

Si heu atorgat el vostre consentiment per a alguna finalitat concreta, teniu dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant de l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del vostre lloc web: www.aepd.es.

 

 1. COM HEM OBTINGUT LES VOSTRES DADES?

Les dades personals que tracto a Josep Badia Gorchs procedeixen de: El mateix interessat.

Les categories de dades que es tracten són:

 • Dades identificatives.