Qui soc?

Hola! Em dic
Josep Badia Gorchs

Hola!

Em dic Josep Badia Gorchs. Papa per la Jana, Pep per la parella, Josep per la familia i Badia per als amics. Enamorat de la creativitat, de la natura i de viure el dia a dia. Entenc la vida com un joc, de fet, moltes vegades m’agrada veure i viure la vida des dels ulls d’un nen. I és que només així anirem bé.

M’agraden molt les persones alegres, sinceres i admiro molt fort a les autèntiques. Som aquí per fer el què de veritat volem fer. I això és el que he fet. Home de rutines, però a la vegada m’entusiasma entusiasmar-me en trencar-les.

Feia més de 13 anys que treballava com a tècnic comercial venent embotit del bò. I en feia uns quants també, que aquest projecte que us presento començava a treure el nas, sense jo saber-ho.

Un procés de descoberta personal que vaig batejar amb el nom de creantsentintvivit, en el qual la fotografia va ser el motor principal per començar a crear, sentir i viure el meu propòsit de vida.

Aquí va començar el mambo.

Durant varis anys vaig començar a formar-me en coaching del joc i riure teràpia, formacions en coaching d’equips, i facilitador en dinàmiques de grup i lideratge, així com també en diferents formacions de Ioga del riure, clown bàsic, social i de pallasso d’hospital.

Anteriorment cicles de grau superior en Comerç i Marqueting, Publicitat i Relacions Públiques, formacions complementàries en tècniques de venta i habilitats comunicatives, cursos de protocol i motivació de persones, em van formar per treballar durant molts anys en una mateixa empresa com a comercial, fins que el propòsit de vida que vaig descobrir, es presenta ara i aquí treien el nas, el cul, i el cor.

Ara és el moment!

Joc Equips Persones.

“Totes les persones grans han començat essent nens, però n’hi ha poques que s’enrecordin” El Petit Príncep.